Speerpunten

Missie

Wij willen U, als toekomstig cursist, een gedegen opleiding geven. Wij willen met onze opleiding bereiken dat U een bedreven, verantwoordelijke, milieubewuste en sociaal bewogen autobestuurder wordt die elke verkeerssituatie kan oplossen. Ons motto: “een rijbewijs halen en houden voor je leven, maar daar moet je wel wat voor doen”. Dit motto zou je als lijfspreuk mee moeten dragen elke seconde dat je aan het verkeer deelneemt.

Visie

Deze autorijschool uit Veendam - Wildervank en Dalen – Coevorden – Emmen dus oost Groningen en oost Drenthe gaat verder dan de slogan “het nieuwe rijden”. Wij staan voor een degelijke opleiding. Wij leren U een passende houding aan te nemen in iedere verkeerssituatie. Ook leren wij u verantwoordelijkheid te nemen en te dragen, respectvol, klantvriendelijk, milieubewust en betrouwbaar te zijn. Dit alles komt tot uiting in de manier van lesgeven.

Maar lessen en lesgeven moet meer zijn dan leren alleen. Het gaat ook om maatwerk ( elke leerling is anders en het is mijn taak om de juiste lesmethode bij de leerling te zoeken en toe te passen maar het gaat ook om zorg, persoonlijke interesse, plezier en humor. Autorijden moet een beleving zijn en als gunst worden ervaren en zal moeten gaan betekenen, dat we allemaal gezond en veilig op onze bestemming willen aankomen.