Lessen

Praktijklessen

Deze rijschool begint altijd met een startpakket van 10 rijlessen van 60 minuten voor € 299,- dat is dus met een korting van € 121,- daarna krijgt u een advies welk pakket het beste bij u past om in 1 keer het examen te kunnen halen. Heel veel rijscholen bieden een proefles aan die je vaak achteraf ook nog eens zelf moet betalen en die rijscholen kunnen na een 1e uur rijles al aangeven hoeveel rijlessen iemand nodig heeft. Dit is een lokkertje. Deze rijschool kan dit niet ondanks zijn ervaring van meer dan 25 jaar, want ik ben mijn glazen bol kwijt.

De praktijklessen worden gegeven in een OPEL Corsa schakelauto. Wanneer je rijles hebt wordt je thuis opgehaald en na de rijles weer thuis afgezet. Maar ook andere mogelijkheden zijn bespreekbaar.
Bij deze rijschool is een lesuur gewoon 60 minuten of 90 minuten. Bij ons is afspraak is afspraak en worden schriftelijk vastgelegd.

Theorielessen

Het is altijd op de maandagavond van 19.00 tot 20.30 uur in het wijkcentrum Dukdalf aan de Reede 1 te Veendam naast de C1000 en is gratis.

Let op!!! Klassikaal theorieles is gratis

Theorieboeken en cd-rom zijn te bestellen via de rijschool. 

Ook voor cursisten met een beperking bieden wij een passend geheel aan en gaan daar met zorg en met toewijding mee om.

Deze rijschool geeft klassikaal theorieles met de modernste educatieve apparatuur en leermiddelen die er op dit moment bestaan en worden elk jaar geüpdate. Wist U dat een goede theoretisch kennis van het verkeer de leerling al gauw een paar rijlessen kan besparen. Daar zijn de aangeboden sites op internet met allerlei schijfjes met alleen maar oefenen op examenvragen zonder daarbij uitleg te geven maar amateuristisch. Er worden geen specifieke vragen gesteld en je kunt zelf ook geen vragen stellen laat staan dat je antwoord krijgt. Plus je kunt de langzame leerling op deze manier ook niet extra ondersteunen. Uiteraard geven we ook individueel theorieles wanneer een beperking die een leerling heeft daar om vraagt.